Ekoweb Oy:n nettikaupan toimitusehdot

Ekoweb Oy:n nettikauppa myy hoito- ja laboratoriotarvikkeita, itsehoitolaitteita ja -tarvikkeita yrityksille ja organisaatioille, jotka ostavat hoito- ja laboratoriotarvikkeita ammatilliseen käyttöön. Yksityisasiakkaat, täysi-ikäikäiset (18v) henkilöt voivat tilata tuotteita ja tarvikkeita nettikaupasta toimitusehtojen mukaisesti.

Rekisteröityminen asiakkaaksi

Asiointi Ekoweb:n nettikaupassa ei edellytä rekisteröitymistä.

Rekisteröityneen asiakkaan ei tarvitse kirjoittaa yhteystietoja uudelleen vaan jatkossa asiakas käyttää palveluja rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tunnusten avulla. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan henkilötiedot tallennetaan Ekowebin asiakasrekisteriin. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja sen 10 §:n nojalla tehdyn asiakasrekisterin rekisteriselosteen mukaisesti.

Maksutavat

Suorita maksu verkkopankissa. Kts. Checkout -palvelun maksuehdot.

Yritysasiakkaat voivat edelleen tilata tuotteet sähköpostilla info@ekoweb.fi osoitteesta. Katso nettikaupasta tuotenimike tai tuotenumero ja kpl-määrät sekä tarkat toimitustiedot. Laskutamme nämä toimituksen mukana tulevalla viitenumerolaskulla. Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuote/tuotteet ovat kokonaisuudessaan maksettu Ekoweb Oy:lle.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Käytämme Suomessa Postin palveluja. Postipaketti on noudettavissa postin asiakaspisteestä ja "Ovelle paketti" toimitetaan kotiin. Postituskulut 14.2.2016 alkaen:

Paino Postipaketin hinta "Ovelle-paketin" hinta  
0 - 2.0 kg 10,05 € 19,79 €  
2,0- 5.0 kg 11,90 € 20,89 €  
5,0 - 10.0 kg 13,39 €    
5,0 - 35.0 kg   27,90 €  

Maksikirje Huom. Mahduttava postiluukusta!!
economy 250g kulu 6,77€

 

Toimitusaika

Tuotteiden normaali toimitusaika nettikaupassa on heti varastostamme, muuten tuotekohtaisesti 1-12 viikkoa tilauksesta, joka on mainittu verkkokaupan tuoteryhmän esittelytekstissä.

Tilauksen käsittely

Onnistuneesti verkkokaupassa tehdystä tilauksesta lähetetään tilausvahvistus tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Lähetyksen mukana on lähetysluettelo tai lasku.

Arvonlisävero

Nettikaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. EU:n ulkopuoliset tilaukset toimitetaan alv 0 % mukaan.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Pienlaitteissa takuu on yleensä 1vuosi, joka on kuitenkin laitekohtainen. Paketin mukana saamasi maksukuitti/lähete toimii takuutodistuksena. Takuu ei koske ns. väärinkäyttöä, normaalia kulumista tai jos tuotetta on käsitelty ohjeiden vastaisesti tai tahallisesti käsitelty tuotteen valmistuksen ja ominaisuuksien vastaisesti. Takuu ei koske myöskään ns. kuluvia osia, kuten akkuja, paristoja tai muuten valmistajan ilmoittamaa takuun ulkopuolella olevaa osaa tms. Takuuseen vetoaminen edellyttää, että ostaja on puolestaan oikein täyttänyt toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritetyt velvollisuutensa. Puuttuvan kuitin etsinnästä veloitamme 10,00 €. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme vähintään 32,00 €.

Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava asiakaspalveluumme havaitsemastaan mahdollisesta tuotevirheestä, koska havaitsi virheen ja kuvaus tuotteen virheestä. Jos tuotteessa on selvä valmistusvika tuote vaihdetaan 7 päivän sisällä tehdyn reklamaation mukaan, valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Huom! Jos olet havainnut tuotteessa virheen, älä lähetä tuotetta takaisin ennen yhteydenottoa asiakaspalveluumme (info@ekoweb.fi) ja lupaa sille, tällaiset lähetykset palautetaan asiakkaan kustannuksella lähettäjälle! Jos joudut palauttamaan tuotteen edellä mainituin perustein tulee tuote palauttaa tuotteen omassa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Jos joudut palauttamaan tai vaihtamaan tuotteen, ilmoita palautuksen syy ja perusteet. Jos joudut palauttamaan virheellisen tuotteen ja tuotepalautus on hyväksytty asiakaspalvelumme kanssa niin maksun palauttamista tuotteen palauttajalle, tarvitsemme lähete tai laskukopiotiedot. Tuotteen hinnan palautusta varten tarvitsemme pankkitilin numeron jonne rahan palautus suoritetaan.

Toimitus- ja maksuehdot ulkomaille

Halutessasi voit tilata tuotteitamme myös ulkomaille. Ulkomaille tilatessasi pyydämme lähettämään tuotetilaukset sähköpostitse osoitteeseen info@ekoweb.fi. Ilmoita täydellinen toimitus- ja laskutusosoite sekä tilattavat tuotteet mahdollisimman selvästi lukumäärineen. Tilaukset toimitetaan sovittaessa tilaajan toimitusmaan ja osoitetietojen mukaan etukäteismaksun jälkeen joka on suoritettu yrityksemme tilille. Toimitusaika on ulkomaille yleisten toimitustapojen ja toimitusehtojen mukaan kohdemaahan. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat vapaasti toimittajan varastossa. Ulkomaille toimitettavien tilauksien toimituksien kuljetuksien noudot ja kuljetukset hoitaa tilaaja itse haluamallaan tavalla.

Aiheettomat tilaukset

Aiheettomat / häirintä tilaukset ilmoitetaan poliisille ja tilaajalta veloitetaan mahdolliset toimituskulut täysimääräisinä kumpaankin suuntaan, sekä alkaen 30,00 € korvausta menetetystä työajasta ja kuluista.

Riitatapaukset

Mahdolliset riita-asiat selvitetään Turun käräjäoikeudessa.

Yhteystiedot

 

Ekoweb Oy
PharmaCity
Itäinen pitkäkatu 4 B
FI-20520 TURKU

info@ekoweb.fi
www.ekoweb.fi/
puh. 050 5645670
Fax. 02 65182549
Y-tynnus 1030953-8